Webdesign & Webontwikkeling
Een eigen e-mailadres onder uw domeinnaam uwnaam@uwdomein.nl

Wilt u eenvoudig e-mails verzenden en ontvangen onder uw domeinnaam? Kies dan nu voor een voordelig e-mailpakket van Webbdone. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt; zo maakt u bijvoorbeeld voor iedere medewerker een eigen e-mailadres aan. Een voordelig e-mailpakket van Webbdone bevat standaard een spamfilter, e-mailaliassen en geeft u toegang tot het Control Panel.

email-op-smartphone-webbdoneE-mail op uw smartphone 

Heeft u een Blackberry, iPhone of een andere smartphone? Ook hierop kunt u gebruikmaken van de verschillende e-mailfunctionaliteiten. Zo heeft u de mogelijkheid om op ieder gewenst moment uw e-mail te lezen. 
Bestel nu snel en eenvoudig een voordelig pakket naast uw webhosting pakket aan bij Webbdone IT Services.

Overal online uw e-mail bekijken 

Met een voordelig e-mailpakket van Webbdone verzendt en ontvangt u direct uw e-mail thuis of op het werk via bijvoorbeeld Outlook. Alle e-mailpakketten zijn standaard toegankelijk via webmail, zodat u ook overal ter wereld op iedere computer de beschikking heeft over uw e-mail. Bestel nu een voordelig e-mailpakket vanaf € 1,65 per maand.

Gemakkelijk upgraden naar hosting

Met een voordelig e-mailpakket van Webbdone profiteert u van allerlei e-mailfunctionaliteiten onder uw domeinnaam. Wilt u in de toekomst toch meer met uw domeinnaam doen? Bij ons is het mogelijk om uw voordelige e-mailpakket eenvoudig te upgraden naar webhosting als u bijvoorbeeld een website wilt plaatsen onder uw domeinnaam. Dit gaat zeer eenvoudig en snel. Uw bestaande e-mailadressen blijven gewoon intact.

Webmail-webbdone-it-services